Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

About Chef Lázár

Baconos csirkemájjal töltött sertéskaraj

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

50 perc

ADAG

4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

Közepes

Húsimádók figyelmébe ajánlom ezt a receptet. Meg a hölgyekébe, akik kedveskednének férjüknek/párjuknak. Hiszen tudjátok: A férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. Azt hiszem. hogy ezzel az étellel hamar célba találtok.

Baconbe csavart lazacfilé csiperkegombával

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

45 perc

ADAG

4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

Közepes

Közismert tény, hogy mi magyarok nagyon kevés halat fogyasztunk. Ha nem is mindennap, de egy héten egyszer – ideális esetben heti 2-3 alkalommal- nagyon jó lenne valamilyen halételt rakni az asztalra. A hal a legjobb módja a szervezet számára szükséges Omega3 pótlására. Kedvcsinálónak pedig itt ez a szuper recept! Omega3 raktárak feltöltésére felkészülni!

Avokádóval töltött csirkecomb

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

1 óra 20 perc

ADAG

4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

Közepes

Nagyon szeretem a hagyományos sült csirkecombot. De az avokádót is. Ez a recept minden kritériumnak megfelel: egészséges, pillanatok alatt összeállítható és nagyon finom. Avokádó rajongóknak kötelező!

Aszalt szilvás, sonkával és sajttal göngyölt csirketekercs diós bundában, almakompóttal és burgonyapürével

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

50 perc

ADAG

4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

Közepes

Azt hiszem, hogy a recept neve magárt beszél. Hús és gyümölcs tökéletes kombinációja diós bundában. Kicsit időigényes, de nem tart több ideig elkészíteni mint egy “sima” rántott húst. Megéri rászánni azt a kis plusz időt, ezt garantálom!

Balatoni büfélángos

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

50 perc

ADAG

10 darab

NEHÉZSÉGI FOK

Könnyű

Nem telhet el nyár lángos nélkül. Az én kedvencem a sajtos-tejfölös lángos jó sok fokhagymával. Most megmutatom Nektek az én verziómat. Lángosozásra fel, és irány a strand!

Banános-mézes karaj

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

1 óra 40 perc

ADAG

4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

Könnyű

Néha nem árt elrugaszkodni a megszokottól, a hagyományostól. Ez a banános-mézes karaj recept kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy kilépjünk a komfortzónánkból és új ízekkel kísérletezzünk. Megéri kipróbálni, mert nagyon jól passzol a sült a banán a karaj ízéhez.

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!