Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Médiaajánlat

LÁZÁR CHEF

Kovács-Siklósi Lázár séf, televíziós műsorvezető, food stylist, komoly vendéglátóipari beruházások szakmai tanácsadója, rendszeresen tart főzőbemutatókat és vacsoraesteket itthon és külföldön egyaránt. Receptjeiben és főzővideóiban megosztott tippek, trükkök, praktikák segítségével mindenki gyorsan, könnyedén készíthet ízletes fogásokat a legkülönbözőbb alkalmakra. Küldetésének tekinti a magyar alapanyagok népszerűsítését, valamint a fiatalokat motiválását az egészséges táplálkozásra és a főzésre.

LAZARCHEF.HU

2019 szeptemberében megújuló külsővel és tartalommal, mobilra optimalizált verzióval érkezik Lázár Chef weboldala – online magazinja. A gasztronómiai portálok között a gourmet magazin hitelességét erősíti Lázár Chef szakmai hírneve, valamint a saját készítésű, kipróbált recept és videós tartalmak. A gyönyörű étel és lifestyle fotókat feleségével, Melindával közösen készítik.

BRAND

CÉLCSOPORT

25-55 éves ABC társadalmi státuszú, városi nők és férfiak, akik nagy hangsúlyt fektetnek a változatos étkezésre, szeretnek főzni, nyitottak az újdonságokra, szívesen kísérleteznek, számukra egyaránt élmény és remek program a főzés.

PILLÉREK

Aktualitás –  Lázár Chef szakmai munkásságához (rendezvények, vacsoraestek, főzőműsorok, konyhai eszközök, alapanyagok) és szabadidős eseményekhez (fesztiválok, sport, utazás) kapcsolódó anyagok, programajánlók, újdonságok, érdekességek.

Gasztronómia –  Receptek strukturált, kategorizált formában való megjelenítése gyors választ ad a főzéssel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdésekre: „Mit főzzek ma?”„Mit főzzek a hétvégére?”; „Mit főzzek az ünnepekre?”. A portál elkötelezett a tudatos táplálkozás népszerűsítése mellett, annak bemutatására a vásárlástól kezdve, az étel elkészítésén át egészen a tálalásig. Az egyes recepteknél külön jelölésre kerülnek az allergének, valamint az, hogy az adott étel mit nem tartalmaz (húsmentes, tejmentes, gluténmentes, tojásmentes). A fázisfotókkal illusztrált tartalmak Lépésről lépésre segítik az adott fogás elkészítését. A videók között találhatóak Egy perces videós összeállítások, amelyek az adott étel elkészítését cca. 1 percben mutatja be, konyhai Tippekre, trükkökre vonatkozó kis összeállítások, amely segítik tökéletesíteni a munkafolyamatokat, valamint a haladó közönség számára Főzőiskolai videók, amelyben bemutatásra kerülnek a különböző séf fortélyok.

Lifestyle –  A gasztronómiai tematika mellett megjelennek az oldalon különböző életmód cikkek utazással, sporttal, horgászattal, stb. kapcsolatban.

MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK

Lazarchef.hu lehetővé teszi a különböző kampányok hatékony promócióját az oldalon való megjelenési lehetőségek összehangolásával, kombinálásával:

Bannerhirdetés –  Főoldalon, aloldalakon, cikkek, receptek, videók mellett bannerhirdetés megjelenés.

Termékelhelyezés –  Videós anyagokban (Egy perces, Főzőiskola, Tippek, trükkök) márkázott termékelhelyezés: alapanyagok, konyhai eszközök, stb.   A videókban kimondottan a termékek ötletes, egészséges felhasználását mutatják be reggelik, ebédek, vacsorák készítésével kapcsolatban.

PR cikk – Lifestyle stílusban megírt cikkek és fotók publikálás gasztronómiához, sporthoz, szabadidős programokhoz kapcsolódóan (újdonságok, ajánlók, stb.).

AJÁNLATKÉRÉS

info @ lazarchef.hu

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!