Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN
Karrier: Séfnek lenni jó!
A spanyol küldetés

Hírek

Halloween est

Lázár Chef imádja a Halloweent. Minden évben rémisztőbbnél rémisztőbb fogásokat talál ki. Természetesen, ami rémisztő lehet finom,...

Hagyomány és Innováció a Vidékfejlesztésben

Lázár Chef 2019. szeptember 21-re meghívást kapott Békéscsabára, a Hagyomány és Innováció a Vidékfejlesztésben programsorozat keretében. Lázár...

Géberjéni Porta Portya

Szeptember utolsó hétvégéjén, 2019. szeptember 28-án rendezték a géberjéni Porta Portyát. Nagyszerű kezdeményezés és kiváló ötlet volt...

Hadházi Káposztás Napok

2019. szeptember 15-én Lázár Chef ismét örömmel látogatott el Hajdúházára, a Hadházi Káposztás Napokra, ahol az elmúlt...

Nyírparasznya – Falunap

2019. szeptember 7-én Lázár Chef a nyírparasznyai falunapra látogatott el, méghozzá nem is akárkivel, hanem a Receptklubos...

Berg Burgonya Piknik

Harmadik alkalommal, 2019. augusztus 24-én került megrendezésre a Berg Burgonya Piknik Kapuváron. Lázár Chef első alkalommal járt...

Az iskolai menzák 50 legfinomabb étele

2017. március 9-én került kihirdetésre az 50 legfinomabb iskolai menza étel, amelyre az OGYÉI “Élj könnyebben kampány!” keretében...

Országos menzareform Lázár Cheffel

Kóstolj, szavazz, nyerj! Elindult az „Élj könnyebben!” kampány, amelynek célját, hogy a gyerekek tányérjára minél több egészségesebb étel...

Fiatal Szakácsművészek Díja

Lázár kuratórium tagjaként vett részt a Gundel Étterem Fiatal Szakácsművészek Díjának odaítélésben. A Gasztronómiai Művészeti Különdíjat 35...

Landmann Hungary Team

2015. június 13-14-én Svédországban, Göteborgban került megrendezésre a BBQ Világbajnokság. Lázár vezetésével magyar csapat is indult a...

Magyarország, szeretlek!

Az M1-en sugárzott Magyarország, szeretlek! szilveszteri különkiadásában kicsit összekeveredtek a játékok és a szabályok, folyton pörgött a...

Orosz vacsoraest

Lázár tradicionális orosz estet tartott Debrecenben, a Hotel Lyciumban**** – az orosz, grúz, tatár konyha különlegességeit felsorakoztató...

Kasza!

A Super TV2 műsorának vendégeként Lázár látványos konyhai praktikákat mutatott Kasza Tibinek. Ennek során paprikát vágtak (Tibi...

Libamáj kreációk

Gasztrokurzus Dél-Franciaországban. A kurzus témája a liba- és kacsamáj valamint az európai kék homár volt. T. Nagy...

Fábry

Fábry Sándor meghívott vendégeként Lázár megosztotta a nézőkkel a karácsonyi óriás avagy “dinópulyka” készítésének titkát. A látványos...

Magyarország, szeretlek!

A Magyarország, szeretlek! című show-műsorban ismert és elismert művészek, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és...

MVI Gálaest (Mezőkövesd)

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete 2013. évi gálavacsoráján Gundel Károly munkássága előtt tisztelgett. Az eseménynek a mezőkövesdi Balneo...

Magyar termékek sikere Monacóban

A 2011. februári, nagyszabású párizsi gasztronómiai kiállítást követően, Lázár 2013. november 25-28-a között, a Siklósi kereskedőcsaláddal együttműködve,...

Magyar termékek népszerűsítése Moszkvában

2013. október 9-12. között, Moszkvában megrendezett Arany Ősz 2013 élelmiszer-ipari kiállításon, a korábbi párizsi és Monte-Carloi megjelenésekhez...

Forgatási kulisszatitkok

A CBA Kereskedelmi Kft. 2012-ben ünnepelte megalapításának 20. évfordulóját, ehhez kapcsolódóan reklámfilmjében és promóciós anyagaiban a jeles...

Hungarikum kavalkád Párizsban

Lázár 2011 februárjában két héten keresztül népszerűsítette hazánk gasztronómiáját Franciaországban, a Párizsban megrendezésre került nagyszabású kiállításon. A...

MVI Gálaest (Bükfürdő)

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete megalakulásának 20. évfordulója alkalmából Tatán, a Hotel Gottwaldban tartott első gálaest hagyományt teremtett,...

Vacsoraest az Orient Expresszen

Az Orient Expressz a világ leghíresebb vonata, amely kényeztető luxusát eddig csak uralkodók, hírességek, valamint további kiváltságos...

MVI Gálaest (Tata)

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete a Hotel Gottwald báltermében ünnepelte megalakulásának 20. évfordulóját, Jakabffy László kiváló szervezésében. A...

Lázár ünnepi előétele

Lázár szívsebészeknek rendezett gálavacsorán tartott látványfőzést Hévízen, 2010. december 10-én. Az előételt, Lázár kikísérletezett receptje és iránymutatása...

Chaine Mikulás Party

A Chaine des Rotisseurs gasztronómiai világszervezet 2010-es évzáró rendezvénye Lázár irányításával került megrendezésre hatalmas sikerrel. A felkérés...

VIP reggeli Lázárral

A nap legfontosabb étkezése a reggeli – tartja a mondás, melyet Lázár a tettek mezejére lépve alá...

Gasztrokalandok

Libamáj kreációk

Gasztrokurzus Dél-Franciaországban. A kurzus témája a liba- és kacsamáj valamint az európai kék homár volt. T. Nagy...

Vacsoraest az Orient Expresszen

Az Orient Expressz a világ leghíresebb vonata, amely kényeztető luxusát eddig csak uralkodók, hírességek, valamint további kiváltságos...

Hungarikum kavalkád Párizsban

Lázár 2011 februárjában két héten keresztül népszerűsítette hazánk gasztronómiáját Franciaországban, a Párizsban megrendezésre került nagyszabású kiállításon. A...

Vacsoraest Thaiföldön

Bevallom, hogy deja vu érzés fogott el, amikor Réka (az asszisztensem) izgatottan újságolta: felkértek egy gourmet vacsora...

Életmód

A karácsonyi menü legnépszerűbb alapanyagai

„Semmi sem lehet igazán új, ami nem igazán régi” szoktam mondani, amely remekül jellemzi a karácsonykor kínált...

ELOLVASOM

Esküvői vendéglátás

A többi rendezvényhez hasonlóan, az esküvőknél is a vendéglátás két legmeghatározóbb, s egymással szoros összefüggésben álló tényezője:...

Fondü – Olvasszunk és mártogassunk

Amikor vendégeket várunk, szeretnénk valamilyen különlegességgel előrukkolni, nos a fondüzéssel a kicsiket és nagyokat, rokonokat, barátokat, de...

Téli lélekmelegítő italok

Télvíz idején három fajta italra vágyunk leginkább: az első melegítsen fel minket a zord hideg téli estéken,...

Édességek karácsonyra

Az ünnepi asztal nélkülözhetetlen finomságai a különböző desszertek, édességek. A legnépszerűbb sütemény a diós és a mákos...

Márton-napi libafogások

November 11-én, az adventi böjtöt megelőző utolsó napon tartott falatozásoknak, vigasságoknak komoly hagyományai vannak, amelynek kötelező kísérője...

Libamáj kreációk

Gasztrokurzus Dél-Franciaországban. A kurzus témája a liba- és kacsamáj valamint az európai kék homár volt. T. Nagy...

Az ünnepi asztal – Terítés és tálalás

Az ünnepekre készülve általában már az is nagy örömöt jelent, ha sikerül a családi találkozókat összeszervezni, kitalálni...

Szilveszteri készülődés

A karácsonyi menüsorhoz hasonlóan, a szilveszteri és újévi fogások között is van jónéhány, amely évről évre megjelenik...

Túl a gasztronómián

Spanyolország felfedezése – Ronda

Szerettük volna a legtöbbet kihozni a Spanyolországban eltöltött időből, és a gasztro projektek mellett, mindent megnézni és...

Spanyolország felfedezése – Gibraltár

Szerettük volna a legtöbbet kihozni a Spanyolországban eltöltött időből, és a gasztro projektek mellett, mindent megnézni és...

Spanyolország felfedezése – Estepona

Szerettük volna a legtöbbet kihozni a Spanyolországban eltöltött időből, és a gasztro projektek mellett, mindent megnézni és...

Spanyolország felfedezése – Mijas

Szerettük volna a legtöbbet kihozni a Spanyolországban eltöltött időből, és a gasztro projektek mellett, mindent megnézni és...