Gasztrokurzus Dél-Franciaországban. A kurzus témája a liba- és kacsamáj valamint az európai kék homár volt. T. Nagy Tamás szervezésében, aki többek között kiváló francia termékek hazai kereskedője, töltöttünk el pár napot feleségemmel, Melindával, valamint séf barátaimmal: Abrudán Zsolttal (BOSCOLO Budapest), Bíró Norberttel (BARAKA étterem), Dóczy Györggyel (SONKAARCOK étterem), Leidal Gáborral (Első Pesti Rétesház), Makk Norberttel (Szekszárd BODRI pincészet és étterem), Németh Lászlóval (Hajdúszoboszló AQUASOL Spa Hotel), Németh Péterrel (Hajdúszoboszló BÉKE HOTEL), Pépei Róberttel (Miskolc ZIPS), Puskás Csabával (BORKONYHA étterem), Segal Viktorral, Tornyos Balázzsal (Miskolc OLIVA étterem) és Várvizi Péterrel (LARUS étterem) Franciaországban, a Rougié bázisán, amely 5 kontinensen, mintegy 120 országban látja el a luxus szállodákat, vezető éttermeket, gourmet üzleteket és légitársaságokat a prémium minőségű homár, valamint liba- és kacsamáj termékeivel.
Pau – Rougié séf kurzus
A kurzus során bejártuk a pau-i piacot, libafarmot és gyárat, valamint interaktív workshop keretében, remek ötleteket kaptunk a homár és libamáj éttermi elkészítésére és tálalására vonatkozóan. Házigazdáink a libamáj termékeiket övező siker kulcsát a francia séfekre egyébként is jellemző kreatív ötleteikben, folyamatos kutató-fejlesztő tevékenységükben, a folyamatos beruházásokban, ezáltal a legújabb technológiák alkalmazásában, a legszigorúbb higiéniai és minőség-ellenőrzési szabályok betartásában, valamint a kontrollban, azaz a termelési lánc teljes nyomon követhetőségében látják.
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus
Pau – Rougié séf kurzus