Lázár 2011 februárjában két héten keresztül népszerűsítette hazánk gasztronómiáját Franciaországban, a Párizsban megrendezésre került nagyszabású kiállításon. A megnyitót megelőző napon a párizsi magyar nagykövetségen exkluzív fogadásra került sor, melyen Mága Zoltán hegedű- és Havasi Balázs zongoraművész szórakoztatta a vendégeket, majd Lázár a legjobb magyar alapanyagokból készült ételeken keresztül mutatta be hazánkat.
A magyar pavilon díszvendége a francia miniszterelnök édesapja, Sárközy Pál volt. A magyar pavilon bistrojában Lázár és csapata folyamatosan várta a látogatókat különböző hungarikum falatkákkal és ételekkel. A rétes és a kürtöskalács is nagy népszerűségnek örvendett, a sajtos változatú kürtöskalács pedig hatalmas sikert aratott.
A kiállítás ideje alatt több mint 20.000 látogató kereste fel a magyar standot, 7.500-an vásároltak magyar ételspecialitásokat és hungarikum termékeket. A párizsi szakkiállítás magyar pavilonjának sikere azt mutatja, hogy a külpiacon igény van a kiváló minőségű magyar élelmiszerekre.