Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Hungarikum kavalkád Párizsban

Kezdőlap > Hírek > Hungarikum kavalkád Párizsban

2013. március 11. Szerző: Réka

Lázár 2011 februárjában két héten keresztül népszerűsítette hazánk gasztronómiáját Franciaországban, a Párizsban megrendezésre került nagyszabású kiállításon. A megnyitót megelőző napon a párizsi magyar nagykövetségen exkluzív fogadásra került sor, melyen Mága Zoltán hegedű- és Havasi Balázs zongoraművész szórakoztatta a vendégeket, majd Lázár a legjobb magyar alapanyagokból készült ételeken keresztül mutatta be hazánkat.

Exkluzív fogadás a párizsi magyar nagykövetségen

A magyar pavilon díszvendége a francia miniszterelnök édesapja, Sárközy Pál volt. A magyar pavilon bistrojában Lázár és csapata folyamatosan várta a látogatókat különböző hungarikum falatkákkal és ételekkel. A rétes és a kürtöskalács is nagy népszerűségnek örvendett, a sajtos változatú kürtöskalács pedig hatalmas sikert aratott.

A kiállítás ideje alatt több mint 20.000 látogató kereste fel a magyar standot, 7.500-an vásároltak magyar ételspecialitásokat és hungarikum termékeket. A párizsi szakkiállítás magyar pavilonjának sikere azt mutatja, hogy a külpiacon igény van a kiváló minőségű magyar élelmiszerekre.

Magyar pavilon

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!