Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Pizzakészítő Bajnokság – Versenyfelhívás és Nevezés

Kezdőlap > Pizza Verseny > Pizzakészítő Bajnokság – Versenyfelhívás és Nevezés

2024. április 29. Szerző: Lázár

2024.  május 3-5. között kerül megrendezésre a III. Piaggio Pizza Fesztivál és Verseny az Tavaszi Food Truck Show keretein belül Budapesten, a Kincsem Parkban (1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.)

Verseny:

2024. május 4-én, szombaton egyfordulós versenyében keressük Magyarország legszebb és legfinomabb pizzájának készítőit.

A versenyző feladata:

2024.  május 4-én, szombaton (előreláthatólag 14:00 és 17:00 óra között) a szervezők által meghatározott időbeosztás alapján, a szervezők által biztosított munkaállomáson, 5 perc alatt, önállóan, a versenyző által hozott, a HACCP előírásoknak megfelelő 250 g-os pizzatésztából és feltétből minél kerekebb és minél ízletesebb pizzát készíteni a higiéniai és egészségügyi szabályok figyelembevételével, betartásával. A pizzát a versenyhelyszínen, a szervezők által biztosított elektromos kemencében kell megsütni a versenyzőnek a szakmai zsűri, a sajtó és a verseny közönsége előtt.

Díj:

A versenyt az nyeri, aki a szakmai zsűri értékelése alapján a legtöbb pontot éri el. Az első, második és harmadik helyezettje kerül díjazásra.

Nevezés:

A versenyen való részvétel korlátozott férőhelyes, ezért előzetes regisztrációhoz/nevezéshez kötött.

A verseny nevezési díja: 10.000 Ft/versenyző

A verseny nevezési határideje (szabad helyek függvényében): 2024. május 1. szerda 23:30

A nevezés és a versenyen való indulás feltétele:

2024. május 3. napján betöltött 18. életév, a nevezési díj megfizetése, a versenyző regisztrálásához szükséges adatok megadása.

A nevezési szándékot 2024. május 1. szerda 23:30-ig kell jelezni az info@lazarchef.hu e-mail címen (Tárgy: Pizzakészítő Bajnokság), a Szervezők válasz e-mail üzenete tartalmazza a nevezési díj megfizetésére vonatkozó információkat.

Versenyszabályzat:

Versenyszabályzat, időbeosztás és a verseny lebonyolításával kapcsolatban részletes információk a nevezési határidő lejárta után kerülnek elküldésre a versenyre benevezett, regisztrált versenyzők számára a nevezés során (a Megjegyzés rovatban) megadott e-mail címre. A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!

A versenyre való jelentkezéssel/nevezéssel a jelentkező/versenyző kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy róla a verseny és az eredmény-hirdetés alatt Felvételek készüljenek és azokat a Szervezők és a Támogatók illetve egyéb közreműködők a verseny dokumentálása és népszerűsítése, reklámozása érdekében felhasználják, nyilvánosságra hozzák.

Lemondási feltételek:

Lemondásokat nem áll módunkban elfogadni, és nevezési díjat visszatéríteni sem tudunk. Benevezett, de a versenyen el nem induló versenyző nevezési díjának visszatérítésére nincs lehetőség. A verseny esetleges eső esetén is megtartásra kerül (fedett rész alatt).

MINDENKINEK SPORTSZERŰ VERSENYZÉST ÉS KELLEMES IDŐTÖLTÉST KÍVÁNUNK!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!