Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Gasztronómiai élményprogramok szervezése

Kezdőlap > Szolgáltatás > Gasztronómiai élményprogramok szervezése

2019. július 18. Szerző: Lázár

Egy rendezvény részleteinek kidolgozása és megvalósítása komoly figyelmet kíván, legyen szó akár családi eseményről, üzleti találkozóról, családi napról, csapatépítő tréningről, termékbemutatóról, promóciós road show-ról, sajtótájékoztatóról – a meghívott vendégek számától függetlenül. Az előkészítés során számtalan apróságra kell odafigyelni, a rendezvényen pedig az esetleges nem várt eseményeket is azonnal meg kell oldani. A finom ételek és italok alapvető elemei a rendezvényünknek, így ha azok valamiért nincsenek rendben, elronthatják az egészet.

Bízd ránk a rendezvény koncepciójához illő gasztronómiai program kidolgozását és lebonyolítását, amivel tehermentesítünk Téged a vendéglátással kapcsolatos feladatok alól, a vendégeid pedig nem csak esznek-isznak, hanem egy különleges gasztronómiai élményben részesülnek, amely révén a rendezvényed örökre emlékezetes marad.

Gasztronómiai élmény programjaink remekül alkalmazhatóak minden rendezvény típusnál:

 • ügyfél-találkozókon,
 • termékbemutatókon,
 • kiállításokon,
 • promóciókon,
 • road-showkon,
 • sajtótájékoztatókon,
 • családi napokon;
 • csapatépítő tréningeken
 • esküvőkön.

Az eseményre szabott finom és ötletes megoldásaink segítenek a rendezvény céljának elérésében, ráadásul mindezt megspékeljük eseménytől függően:

 • látványfőzéssel,
 • közös főzéssel,
 • gasztronómiai főzőversenyeknél zsűrizéssel,
 • sok-sok humorral.

A rendezvényed gasztronómiai vonulata garantáltan szakértő kezekbe kerül. A vendéglátás fortélyait a Budai Várban található Alabárdos Étteremben sajátítottam el, ahol nem csak finom ételeket és italokat szolgáltunk fel, annál sokkal többet biztosítottunk,  így például az egyes rendezvényeken az ételeket a vendégek szeme láttára készítettük el, a szóbeli körítésre is odafigyelve – ezt saját éttermemben, a Lázár Vendéglőjében még tovább fejlesztettem.

Két gasztronómiai világrekord felállításában is részt vettem, az egyik a leghosszabb töltött káposzta elkészítése volt, a hajdúsági töltött-káposzta kígyó 288 méter (negyed kilométer) hosszú lett, a másik az ország legnagyobb csirkeraguja nokedlivel, amely egyben a legtöbb nokedlit tartalmazó étel is.

Alkalmam nyílt különböző országok, kultúrák gasztronómiájának és vendéglátási sajátosságainak megismerésére, jártam Európa számos országában, Dél-Afrikában, Oroszországban, Kínában, Észak és Dél Amerikában. Az Amerikai Egyesült Államokban egy évet éltem a családommal, ahol a washingtoni magyar nagykövetség vendégei számára népszerűsítettem a magyar konyhát, és tanulmányoztam az amerikai konyhaművészetet.

Hosszú éveken keresztül vezettem Kaszás Gézával, az RTL Klub Receptklub című műsorát, illetve számos kulináris rendezvény házigazdaszerepét töltöttem – és töltöm be.  Főztem már többek között: Andrew Lloyd Webbernek, Plácido Domingónak, Roger Moore-nak, Robert Duvallnak, együtt főztem Michael Schumacherrel és Rubens Barrichellóval.

Rendezvényszervezésben és vendéglátásban jártas csapatommal a legkülönbözőbb rendezvények gasztronómiai élmény programjának menüjének és kiegészítő programjainak kidolgozását vállaljuk, az esemény komplett levezetésével együtt.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!