A szakmai tudásom és tapasztalataim felhasználásával, ötletes megoldásokat kínálok, valamint aktívan segédkezem különböző, vendéglátással kapcsolatos projektek sikeres megvalósulásában, legyen szó akár egy új étterem megnyitásáról, vagy egy meglévő felújításáról, új étlap és itallap összeállításáról, gasztronómiai program kidolgozásáról, vacsoraest szervezéséről, különböző nemzetek konyhájának ízletes bemutatásáról, magán rendezvények menüjének kidolgozásáról, lefőzéséről, tálalásáról.
Gasztronómiai és vendéglátási szaktanácsadásunk keretében vállaljuk új étterem nyitásához és meglévő étterem újrapozicionálásához kapcsolódó feladatok ellátását, ennek keretében:
Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az együttműködés kezdetekor pontos képet kapjunk a tervezett vállalkozásról, és annak hátteréről, ezért minden esetben első lépésként, az elképzelések megismerése és az állapotfelmérés után, részletes helyzetelemzés készítünk, amely alapjául szolgál a vendéglátó egység stratégiájának kidolgozásának – ennek tartalma:
A helyzetelemzés és a célmeghatározás alapján elkészítjük a vendéglátó egységre kidolgozott, egyedi ötleteket és megoldásokat tartalmazó komplex koncepciót, melynek fő pillérei:
A kidolgozott stratégia alapján a meghatározott feladatok közös végrehajtása, folyamatos egyeztetésekkel:
Túlzás nélkül állíthatom, hogy az étterem lelke az étlap. Feladata, hogy kedvet teremtsen a kínálatunk felfedezéséhez, változatos ízeket biztosítson, hogy a vendégek újra és újra visszatérjenek hozzánk. Az étlap kialakítására és rendszeres megújítására tehát érdemes komoly figyelmet fordítani. Ízletes ötleteket biztosítunk minden étlapfajtához, valamint a különböző akciós kínálatokhoz (az ételek elkészítéséhez szükséges, megfelelő alapanyagok ajánlott beszerzési helyeinek felsorolásával):
A kialakított ételsorhoz illő minőségi italsort ajánlunk, ahol mind a hölgyek, mind az urak, mind pedig a gyerekek találnak kedvükre valót:
Különleges alkalomhoz, különleges ételek – vállaljuk az esemény apropójához illő, ínycsiklandozó ízvilágot megtestesítő, speciális gasztronómiai ajánlat kidolgozását, a menü receptsorának összeállításával, kiegészítő programokkal, terítési és dekorációs ötletekkel, a kivitelezés pontos iránymutatásával, aktív közreműködéssel a rendezvényen.