Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Szakmai tanácsadás

Kezdőlap > Szolgáltatás > Szakmai tanácsadás

2019. július 18. Szerző: Lázár

Egy cég beindítása, és sikeres működtetése igazi emberpróbáló feladat, és sajnos nincs ez máshogy a vendéglátás területén működő vállalkozások esetében sem. A piaci változások, a gazdasági helyzet nem kedvez a vendéglátóhelyek üzemeltetőinek sem, így az ember megpróbál mindent megtenni annak érdekében, hogy az étterme megőrizze jó hírnevét és vendégeit. Ne kelljen a nyitvatartási időt lerövidíteni, a munkatársak fizetéseit csökkenteni, esetleg megválni a tapasztalt, megbecsült kollégáktól, vagy ami a legrosszabb: végleg bezárni a vendéglátóhelyet. Igen ám, de ilyen helyzetben az ember kihez fordulhat? Kinek a szaktudásában bízhat? Jók és eredményesek lesznek-e a saját vagy ismerős ötletei? Beválik-e a nem szakmabeli üzlettárs megérzése, esetleg útmutatása? Természetesen a legtöbbször nem…

A felmerülő akadályokra, még ha sokszor úgy is érezzük, hogy leküzdhetetlenek, mindig lehet megoldást találni. A csapatommal ezt a megoldást kínáljuk Neked, gyorsan és hatékonyan, a szakmai tudásunk legjavát biztosítva, megfelelő segítséget nyújtva minden helyzetre, legyen szó új étterem nyitásáról, meglévő vendéglátóhely felújításáról, vagy csak éppen egy jól használható új ötlet kidolgozásáról.

Közel 15 évet dolgoztam Magyarország egyik legjobb, sőt, konyhafőnökségem ideje alatt legjobbnak megválasztott éttermében, a Budai Várban található Alabárdos Étteremben, ahol végigjárva a szakma ranglétráját, lépésről lépésre sajátítottam el a professzionális vendéglátás és az eredményes üzletvezetés mindennapi fortélyait. A helyi sajátosságok figyelembevételével közreműködtem egy moszkvai étterem elindításában, majd megnyitottam saját éttermemet, a Lázár Vendéglőjét, amelyet az amerikai kiküldetésemig vezettem. Washingtonban, a nagykövetség diplomáciai célkitűzéseihez és a magyar kulturális évadhoz illeszkedő gasztronómiai programot dolgoztam ki, és valósítottam meg. Közreműködtem a Corso Gourmet, a Café Pió, a Rudas Étterem & Bár, valamint a spanyolországi Posidonia Banus Restaurante megnyitásában.

Szakértő csapatom tagjai vezető séfek, mester cukrászok, konyhatervezők-építészek, stylistok,  fotósok, PR, marketing és rendezvényszervező szakemberek.

Rátermettségünk és szaktudásunk garanciát nyújt a piaci változások hatékony kezelésére, a szakszerű orvoslásra, amely révén megelőzzük a bajt, valamint segítünk átvészelni a nehéz időket és egyben tovább építjük a vállalkozás jövőjét.

A legváltozatosabb projektek sikeres megvalósításához kínálunk teljes körű gasztronómiai és vendéglátási szaktanácsadást, ötletes, egyedi megoldásokkal, a kitűzött célok elérésével.

Tanácsadás területei:

  • új étterem nyitása
  • meglévő étterem újrapozícionálása
  • konyhatechnológia tervezése, véleményezése

Szolgáltatások:

  • új étlap, itallap kidolgozása
  • marketing koncepció kidolgozása
  • személyzeti tréningek tartása (például Thermomix használata)
  • étel-, étterem- és rendezvényfotózás

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!