Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Mahiki koktél

Ezt a koktélt a kedvenc chiringuitónkban (ejtsd: csiringító) szereztem. A csiringitó tulajdonképpen egy tengerparti éttermet takar, ahol nem csak étellel, itallal, hanem napozó ágyakkal is szolgálnak. A spanyol tengerpartok tele vannak jobbnál jobb ilyen kis helyekkel. Finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal szolgálnak. Sokszor voltunk itt családostul, összebarátkoztunk a srácokkal, akik megtudták, hogy egy közeli étterem séfje vagyok. A magyar gulyásnak még Dél-Spanyolországban is híre van, megkértek mondjam el nekik a receptet. Megmondtam, de egy feltétellel: ha megkapom a Mahiki koktéljük receptjét. De nem tartom meg magamnak, most meg is osztom Veletek.


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
15 perc

ADAG

ADAG
1 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Közepes

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 5 / 5. Értékelések: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

Mentes

Húsmentes Tojásmentes Gluténmentes Tejmentes

Hozzávalók

35 milliliter jó minőségű rum
15 milliliter körte püré
10 milliliter eper püré
25 milliliter citromlé
20 milliliter cukorszirup
75 milliliter Prosecco vagy Cava

Elkészítés

1. Mindent összetevőt alaposan keverjünk össze. Hosszú pohárban, jéggel szervírozzuk.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!