Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Pitufo con tomate, avagy paradicsomos kenyér reggelire

Kezdőlap > Receptek > Kence > Pitufo con tomate, avagy paradicsomos kenyér reggelire

2020. május 19. Szerző: Lázár Fotó: Melinda

Kedvenc spanyol reggelim. Marbellán szintem minden nap ezt ettem. Végtelenül egyszerű és gyors történet, cserébe viszont isteni! Pirítóson szeretem a legjobban, de friss kenyéren is tökéletes. Általában még egy kis olívaolajat is locsolok a tetejére, meg egy jó szelet sonkát is dobok rá. Bon provecho! azaz, Jó étvágyat!


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
10 perc

ADAG

ADAG
4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 4 / 5. Értékelések: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

Hozzávalók

paradicsom
olívaolaj

bors

Elkészítés

1. Miután eltávolítottuk a paradicsom közepét, dobáljuk a turmixgépbe egy kis olívaolaj, só és bors társaságában.

2. Turmixoljuk mindaddig, amíg kenhető állagú lesz.

3. Tegyük a hűtőbe egy kis időre, hogy lehűljön.

4. Pirítósra kenve fogyasztjuk.

5. Ilyenkor még meglocsolhatjuk egy kis olívaolajjal, illetve egy szelet sonkát is rakhatunk rá.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!