Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Az amerikai küldetés

Kezdőlap > Lázár > Életrajz > Az amerikai küldetés

2019. július 18.

A washingtoni magyar nagykövetség konyhájának kulisszatitkaitól az amerikai konyha remekeiig…

Az első szakácskönyvem a washingtoni élményeket, és ízeket dolgozta fel. A könyv 15 fejezetet tartalmaz, sok megtörtént érdekes és mulatságos történettel, saját készítésű fotóval illusztrálva. Minden fejezethez 4 recept tartozik, részletes elkészítési útmutatóval.   

„Olyan ez a könyv, mint a legjobb Receptklub-adások voltak. Kitűnő receptek, jó sztorik, sok érdekesség, remek hangulat, mindent elsöprő lendület és persze Lázár. Néhány dolog, ami megtörtént a szerzővel, csak és kizárólag vele történhet meg, a megoldás is csak ő lehet. Ebben a könyvben – csakúgy, mint Lázár konyhájában – nincs unalmas pillanat, csak robog az élet. Ne térj ki előle.” Kaszás Géza

Nagyon mókásan kezdődött a családi kalandtúra, hiszen, mint derült égből a disznóvágás, úgy szegezték nekem a kérdést telefonon keresztül: „Halló, Somogyi Ferenc vagyok, Magyarország amerikai nagykövete. Lázár, lenne a Washingtoni Magyar Nagykövetség séfje?” S hogy ez után mi történt velünk? Kiderül a könyvből.

Az amerikai küldetés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!