Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Család

Kezdőlap > Lázár > Életrajz > Család

2019. július 18. Szerző: Lázár

2003-ban, az Alabárdos Étterem üzletvezetői kinevezésem mellett, a magánéletben is révbe értem: 2003. július 26-án megnősültem.

Feleségem, Melinda kiválóan elboldogul a konyhában. Azt mondják, sokszor a tanítvány túlnő a mesterén, így már majdnem jobban főz, mint én. Ráadásul profi ételfotós, házi stúdiónkban rendszeresen dolgoztunk együtt különböző gasztronómiai anyagok: ételfotók, kiadványok, szakácskönyvek, receptvideók stb. elkészítésén is.

2004-ben született meg az első gyermekünk, akit a generációról generációra öröklődő családi hagyomány szerint, Lázárnak kereszteltünk. A gyerekszobát magam festettem ki, a szakmámat itt sem tagadtam meg, ugyanis nem hagyományos mesefigurákat, hanem paprikát, paradicsomot, banánt, kést és villát pingáltam a falra. 2006-ban született meg Bence, 2011-ben pedig Nándor fiunk. A gyerekek belenőttek a főzésbe, hiszen ott vannak velünk a konyhába, megbízzuk őket részfeladatokkal, élvezik a közös tevékenységet.

Rendszeresen futok, ahova családunk négylábú tagja, Scooby, a golden retriever kutyánk mindig elkísér.

Családi kirándulás Dél-Spanyolországban

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!