Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Vadrózsa Étterem

Kezdőlap > Lázár > Életrajz > Vadrózsa Étterem

2019. július 18. Szerző: Lázár Fotó: Melinda

2017-ben üzlettársként és kreatív séfként csatlakoztam a Vadrózsa Étterem csapatához és tulajdonosaihoz: Földvári Gáborhoz és Földvári Dánielhez.

Vadrózsa Étterem

A Vadrózsa Étterem Budapesten, a második kerületben, a Rózsadombon található, egy gyönyörű barokk villában. A „Házat” nemzetközi szinten is jegyzik, amelyet számtalan újságcikk és rengeteg gasztronómiai díj fémjelez. Káprázatos rendezvénytermei, könyvtárszobája és hatalmas kertje kiválóan alkalmas 100 fős esküvők, gálavacsorák, karácsonyi-évzáró rendezvények lebonyolítására.

A villa történetének érdekessége, hogy egykori tulajdonosa minden idők egyik legismertebb filmjében, a Casablancában is szerepelt, ráadásul a film egyik kulcsfiguráját, a pincért alakította. Gartner Sándor, művésznevén Gerő Jenő, avagy Szőke Szakáll biztosan büszke lenne az étteremre, hiszen a színházon és filmen kívül nagy szerelme a konyhaművészet volt, sajátságos, humoros stílusban könyvet is írt róla.

A Vadrózsa Étteremhez különleges emlékek is fűznek. Kevesen tudják, hogy Feleségemmel, Melindával a polgári szertartás után ebben az étteremben ünnepeltük meg szűk családi körben a házasságkötésünket.

Korábbi személyes élményeim, valamint Gábor és Dániel által felvázolt elképzelések alapján, örömmel fogadtam el a felkérést az együttműködésre vonatkozóan. A csodálatos környezet és a családias hangulat eleve adott volt, de garanciát kaptam arra is, hogy prémium minőségű alapanyagokból készítjük az ételeket, azokat egyedi porcelántányérokon és evőeszközökkel tálaltuk. Mindezt elérhető áron kínáltuk vendégeink számára, mind a’la carte, mind rendezvényhez kapcsolódó vendéglátáshoz kapcsolódóan.

2018-ban búcsúztam el a Vadrózsa Étteremtől, amikor családommal Spanyolországba, Marbellára költöztünk, ahol közreműködtem a Posidona Banus Restaurante megnyitásában és elindításában.

Vadrózsa Étterem

Vadrózsa Étterem

Vadrózsa Étterem

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!