Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Vajas kávé

Igen, igen, most biztos felkaptad a fejed, hogy mi, mi baja van? Vajas kávé? IGEN! Pontosan ezt éreztem én is, amikor először hallottam ezt a receptet. Marbellán egy kedves törzsvendégem számolt be nekem legutóbbi utazásáról és gasztronómiai élményeiről. Ekkor mesélt nekem a vajas kávéról és adta meg a receptet. Próbáljátok ki, mert nagyon finom.


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
5 perc

ADAG

ADAG
1 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 5 / 5. Értékelések: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

Allergének

Tej

Mentes

Húsmentes Tojásmentes Gluténmentes

Hozzávalók

1 hosszú kávé
1 teáskanál vaj
1 teáskanál kókuszolaj
1 evőkanál tej
1 teáskanál méz
fél vaníliarúd kikapart belseje

Hozzávalók a tálaláshoz:

tejszínhab
fahéj

Elkészítés

1. A vajat olvasszuk meg.

2. Keverjük össze a kókusz olajjal, a tejjel, a mézzel és a vaníliával.

3. Öntsük a bögre aljára és jöhet rá a kávé.

4. Tejszínhabbal és egy kis fahéjjal tálaljuk.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!