Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Bundáskenyér másképpen

Kezdőlap > Receptek > Balatoni nyár > Bundáskenyér másképpen

2020. augusztus 17. Szerző: Lázár Fotó: Melinda

A 2020-as év Balatoni nyár című műsor receptjei nagy sikert arattak, ezért úgy gondoltam, összegyűjtöm őket egy csokorba, hogy könnyen elérhetőek legyenek. Ezeket a recepteket nem csak nyáron, hanem az év minden időszakában elkészítheted, mint ahogy a Balatont is egész évben látogathatod! Jó főzést, és jó étvágyát kívánok!


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
20 perc

ADAG

ADAG
2 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 3.6 / 5. Értékelések: 8

No votes so far! Be the first to rate this post.

Allergének

Glutén Tojás Tej

Hozzávalók

6 szelet bacon szalonna
4 evőkanál ét- vagy olívaolaj
3 darab tojás
2 darab zsemle
4 evőkanál tejföl
zöldségek ízlés szerint

Elkészítés

1. A baconszeleteket egy serpenyőben ropogósra sütjük, majd félretesszük.

2. A visszamaradt zsírhoz hozzáadunk egy kis olajat, majd felforrósítjuk.

3. Kisütjük benne a felvert tojásba mártott zsemleszeleteket.

4. Lecsöpögtetjük, majd tejföllel rétegezve egymás fölé helyezzük a bundáskenyereket.

5. A tetejét pirított bacon szeletekkel, az oldalát a felszeletelt zöldségekkel díszítjük.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!