Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Körmös-káposztás tarja cserépedényben

Kezdőlap > Receptek > Balatoni nyár > Körmös-káposztás tarja cserépedényben

2020. augusztus 17. Szerző: Lázár Fotó: Melinda

A 2020-as év Balatoni nyár című műsor receptjei nagy sikert arattak, ezért úgy gondoltam, összegyűjtöm őket egy csokorba, hogy könnyen elérhetőek legyenek. Ezeket a recepteket nem csak nyáron, hanem az év minden időszakában elkészítheted, mint ahogy a Balatont is egész évben látogathatod! Jó főzést, és jó étvágyát kívánok!


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
2 óra 30 perc

ADAG

ADAG
4-6 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Közepes

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 4.3 / 5. Értékelések: 16

No votes so far! Be the first to rate this post.

Hozzávalók

4 evőkanál étolaj
60 g kockázott füstölt szalonna
150 g kockázott vöröshagyma
2 darab tv paprika
2 darab paradicsom kockákra vágva
1 kg savanyú káposzta
0,5 l víz
0,3 dl paradicsomlé
1 evőkanál paradicsompüré
1 teáskanál őrölt köménymag
2 teáskanál fűszerpaprika
1 evőkanál só
500 g tisztított, darabolt sertés köröm
1 kg tarja

Elkészítés

1. Minden alapanyagot a felsorolt sorrendben a cserépedénybe teszünk, majd kemencében vagy 200°C-os sütőben 2,5 órát sütjük.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!