Ezt a melegszendvicset reggelire, tízóraira, ebédre, uzsonnára, vacsorára, egyszóval minden alkalomra ajánlom. Még frissen-melegen, de akár akkor is, ha már kihűlt. Suliba, munkába jó kis uzsi lesz. Sok zöldséggel vagy salátával tálalom.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
15 perc
ADAG
4 adag
NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű
ÁR
Olcsó
Allergének
16 darab toast kenyér
3 darab ízlés szerinti ízesítésű tömlős sajt
100 gramm apró kockákra vágott vagy reszelt, ízlés szerinti zöldség, ami lehet
például kápia paprika, póréhagyma, tv paprika, cukkini, stb.
2 darab tojássárgája
2 evőkanál olaj a sütő kikenéséhez
1. Először összeállítjuk a tölteléket: a kiválasztott Camping sajthoz (ami lehet medvehagymás, téliszalámis, pizzás, füstölt sajtos, natúr, laktózmentes vagy fokhagymás is) hozzákeverünk kettő tojássárgáját és az apróra vágott friss zöldségeket.
2. Az így elkészült krémmel megkenjük a szendvicskenyér mindkét oldalát, majd összeborítjuk, és olajjal kikent felforrósított szendvicssütőben 2 perc alatt kívülről ropogósra sütjük.
3. Háromszögre vágjuk, melegen, sok zöldséggel tálaljuk.