Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Tortillatekercs

A 2020-as év Balatoni nyár című műsor receptjei nagy sikert arattak, ezért úgy gondoltam, összegyűjtöm őket egy csokorba, hogy könnyen elérhetőek legyenek. Ezeket a recepteket nem csak nyáron, hanem az év minden időszakában elkészítheted, mint ahogy a Balatont is egész évben látogathatod! Jó főzést, és jó étvágyát kívánok!


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
30 perc

ADAG

ADAG
4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Közepes

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 4 / 5. Értékelések: 18

No votes so far! Be the first to rate this post.

Allergének

Glutén Tej

Hozzávalók

300 g csirkemell filé
1.5 dl natúr joghurt
2 gerezd fokhagyma
1 teáskanál szárított bazsalikomlevél
fél dl olívaolaj
2 teáskanál só
100 g kelkáposztalevél
100 g kígyóuborka
3 darab paradicsom
8 darab tortilla lap

Elkészítés

1. A csíkokra vágott csirkemellet joghurtba bepácoljuk, amit ízesítettünk zúzott fokhagymával, szárított bazsalikomlevéllel, olívaolajjal és sóval.

2. Ezután forró serpenyőben megpirítjuk a bepácolt csirkemell csíkokat a páclével együtt.

3. Félrehúzzuk, és hozzákeverjük a nagyon vékony csíkokra vágott zsenge kelkáposztát is.

4. Ezt követően a vékony csíkokra vágott uborkát és paradicsomot is hozzákeverjük.

5. Még langyosan tortilla lapokba tekerjük, és egyből tálaljuk.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!