Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Tonhalas-parajos-krémsajtos tészta

Kezdőlap > Receptek > Balatoni nyár > Tonhalas-parajos-krémsajtos tészta

2020. augusztus 17. Szerző: Lázár Fotó: Melinda

A 2020-as év Balatoni nyár című műsor receptjei nagy sikert arattak, ezért úgy gondoltam, összegyűjtöm őket egy csokorba, hogy könnyen elérhetőek legyenek. Ezeket a recepteket nem csak nyáron, hanem az év minden időszakában elkészítheted, mint ahogy a Balatont is egész évben látogathatod! Jó főzést, és jó étvágyát kívánok!


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
40 perc

ADAG

ADAG
4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 5 / 5. Értékelések: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

Allergének

Glutén Tojás Hal Tej

Hozzávalók

1 csomag (400 g) masni tészta
5 evőkanál olívaolaj
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 teáskanál só
2 csomag fagyasztott, tejszínes parajkrém
100 g krémsajt

Hozzávalók a tálaláshoz:

4 darab főtt tojás
1 doboz tonhal konzerv

Elkészítés

1. A masni tésztát lobogó, sós vízben félpuhára főzzük, majd leszűrjük.

2. Serpenyőben olívaolajon megpirítjuk a zúzott fokhagymát, sózzuk, hozzáadjuk a kifőtt tésztát, majd alaposan átkeverjük.

3. Ezt követően hozzáadjuk a tejszínes parajkrémet és a krémsajtot is, majd összeforraljuk a tésztával. 

4. Tálaláskor főtt tojással és tonhal konzervvel tálaljuk.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!