Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Villámgyors krémsajtos tésztatekercs

Kezdőlap > Receptek > Tészta > Villámgyors krémsajtos tésztatekercs

2020. május 13. Szerző: Lázár Fotó: Melinda

Egy villámgyors receptet hoztam Nektek, ebédre, vacsorára, uzsonnára tökéletes. Az általam megadott receptet még további zöldségekkel, reszelt sajttal is felturbózhatod. Sőt, ha megszórod a tekercs tetejét reszelt sajttal, akkor sütőben még picit rá is piríthatsz.


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
45 perc

ADAG

ADAG
4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Közepes

ÁR

ÁR
Közepes

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 4.2 / 5. Értékelések: 13

No votes so far! Be the first to rate this post.

Allergének

Glutén Tojás Tej

Hozzávalók

fél csomag (100 g) Soós zabszem tészta
1 doboz vörös bab konzerv
100 g kukorica konzerv
250 g krémsajt
1 darab kápia paprika
8 darab kész tortilla lap

Hozzávalók a tálaláshoz:

pirított bacon
csípős szósz

Elkészítés

1. Lobogó, enyhén sós vízben kifőzzük a tésztát.

2. Ezután leszűrjük, hideg vízzel lehűtjük, majd alaposan lecsöpögtetve egy keverőtálban összekeverjük a szintén leszűrt és lecsöpögtetett vörös bab és kukorica konzervvel.

3. Hozzáadjuk még a krémsajtot és az apróra vágott kápia paprikát.

4. Miután jól elkevertük kukoricalepénybe töltjük, és felgöngyöljük.

5. Félbevágva, pirított baconnal és csípős szósszal tálaljuk.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!