ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
15 perc
ADAG
4 adag
NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű
ÁR
Olcsó
Allergének
Mentes
2 csomag gesztenyepüré
30 dkg darált háztartási keksz
15 dkg margarin
4 dl tejszín
3 evőkanál porcukor
díszítéshez: csoki reszelék, vagy csoki öntet
1. Összekeverjük a darált háztartási kekszet az olvasztott margarinnal.
2. A masszát egy magas peremű tortaforma aljára nyomkodjuk, majd rövid időre hűtőbe rakjuk.
3. Közben a kész gesztenyepürét krumplinyomón átnyomjuk, és a megkeményedett torta alapunkra helyezzük, melyen egyenletesen elsimítjuk.
4. A tejszínt a porcukorral kemény habbá verjük és rákenjük a torta tetejére.
5. 5 percre hűtőbe rakjuk, majd vizes késsel cikkekre szeletelve tálaljuk, készen kapható, hámozott, főtt gesztenyével és csoki reszelékkel vagy csoki öntettel díszítjük.