Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Majonézes tojássaláta olajos hallal

Kezdőlap > Receptek > Húsvét > Majonézes tojássaláta olajos hallal

2020. április 03. Szerző: Lázár Fotó: Melinda

Íme egy receptötlet, ami megmutatja azt, hogy a húsvét utáni napokban, hogyan tehetjük újra kívánatossá a vonzerejét vesztett főtt tojást.


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
20 perc

ADAG

ADAG
4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 5 / 5. Értékelések: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

Allergének

Tojás Hal Tej

Hozzávalók

1 doboz olajos hal konzerv
1 evőkanál halolaj
8 darab főtt tojás
1 darab főtt tojás a díszítéshez
2 dl tejföl
4 evőkanál majonéz
fél citrom reszelt héja és leve
1 csomag snidling
1 mokkáskanál őrölt fekete bors
1 csomag saláta mix

Elkészítés

1. Elkészítjük az öntetet: a tejfölt összekeverjük a majonézzel, a reszelt citrom levével és héjával, az apróra vágott snidlinggel, az őrölt fekete borssal és 1 evőkanálnyi, a halkonzervben található halolajjal.

2. A főtt tojásokat cikkekre vágjuk, majd a salátalevelekkel együtt a tányér közepére halmozzuk.

3. Leöntjük az elkészített öntettel, majd a tetejére helyezzük az olajos haldarabokat.

4. Reszelt tojással megszórva, pirítóssal tálaljuk.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!