Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Serpenyős camembert tihanyi grillen

Kezdőlap > Receptek > Balatoni nyár > Serpenyős camembert tihanyi grillen

2020. augusztus 17. Szerző: Lázár Fotó: Melinda

A 2020-as év Balatoni nyár című műsor receptjei nagy sikert arattak, ezért úgy gondoltam, összegyűjtöm őket egy csokorba, hogy könnyen elérhetőek legyenek. Ezeket a recepteket nem csak nyáron, hanem az év minden időszakában elkészítheted, mint ahogy a Balatont is egész évben látogathatod! Jó főzést, és jó étvágyát kívánok!


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
20 perc

ADAG

ADAG
2 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Közepes

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 0 / 5. Értékelések: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Allergének

Dióféle Tojás Mogyoró Tej

Hozzávalók

2 darab camembert sajt
2 evőkanál pirított dió
2 evőkanál pirított mogyoró
2 szeletelt bacon
2 evőkanál olívaolaj
2 darab tojás
1 darab narancs kockákra vágva
1 darab alma kockákra vágva
2 evőkanál pirított dió, mogyoró
2 evőkanál áfonya lekvár

Elkészítés

1. A sajtot keresztben félbevágjuk, majd egyik felét pirított dióval, a másik felét pirított mogyoróval szórjuk meg.

2. Tetejére pirított bacont teszünk, majd a két felet összefordítjuk.

3. Serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, majd a megtöltött sajt mindkét oldalát pirosra sütjük.

4. Tálalásnál alulra kisült burgonyás lepényt, felülre tükörtojást teszünk.

5. Kockákra vágott naranccsal, almával, dióval, áfonyalekvárral kevert szószt adhatunk még mellé.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!