Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Vegán vagdalt

Kezdőlap > Receptek > Főétel > Vegán vagdalt

2019. december 20. Szerző: Lázár Fotó: Melinda

Ez a vegán vagdalt nagy kedvencem. Bár nem vagyok sem vegán, sem vegetáriánus, szeretem a húst, de nem eszem mindennap. Ez a vagdalt nagyon laktató és tápláló is egyen. Egy kis barbecue szósszal nyakon öntve és egy kis csemege uborkával mennyei lakoma.


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
55 perc

ADAG

ADAG
4-6 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 4.1 / 5. Értékelések: 7

No votes so far! Be the first to rate this post.

Allergének

Glutén Zeller

Mentes

Húsmentes Tojásmentes Hozzáadott cukormentes Tejmentes

Hozzávalók

1 mokkáskanál őrölt kömény
0.5 dl napraforgóolaj
2 szál újhagyma felkarikázva
2 zeller szár felszeletelve
200 gramm lecsöpögtetett csicseriborsó konzerv
80 gramm durvára darált zsemlemorzsa
1 csomag petrezselyem apróra vágva
2 evőkanál Worcestershire szósz
4 evőkanál ketchup
2 evőkanál csípős barbecue szósz

bors

Elkészítés

1. Rettentő egyszerű dolgunk van ezzel a vagdalttal. A hozzávalókat összekeverjük, és lepürézzük.

2. Előre kivajazott/olajozott kenyérsütő formába öntjük a masszát, és 180 °C-on, hőlégkeveréses programon 40 perc alatt készre sütjük.

3. Ha elkészült, 15 percig pihentessük, és csak utána borítsuk ki a formából.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!