Egy könnyű ebéd, vagy egy nyár esti vacsora ötletet hoztam ma Nektek! Jó étvágyat!
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
30 perc
ADAG
2 adag
NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű
ÁR
Olcsó
Allergének
Mentes
fél csomag, azaz 100 g csigatészta
1 teáskanál só a főzővízbe
4 darab tv paprika
4 darab kisebb kápia paprika
4 marék olívabogyó
1 fej cikkekre vágott, forrázott lila főzőhagyma és a zöld szára
4 darab paradicsom
4 evőkanál olívaolaj
majonéz, mustár
só ízlés szerint
1. A tésztát bő, lobogó sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd lehűtjük, és 1 evőkanál olívaolajjal átkeverjük.
2. Egy leveses mélytányérban egymás mellé sorba rendezzük a tisztított, darabolt zöldségeket.
3. Közé vegyítjük a kifőtt csigatésztát.
4. Középre tesszük a zúzott fokhagymával ízesített majonézt és mustárt.
5. Fogyasztás előtt locsoljuk meg az egész salátát kevés olívaolajjal. Jó étvágyat!