Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Coleslaw avagy a majonézes káposztasaláta

Kezdőlap > Receptek > Saláta > Coleslaw avagy a majonézes káposztasaláta

2019. július 12. Szerző: Lázár Fotó: Melinda Stylist: Bianca Stylist: Barbara

Tökéletesen passzol például sült húsokhoz, grill ételekhez, hamburgerhez is. Jelen esetben a klasszik sült csirkecomb mellé készítettük köretnek.


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
30 perc

ADAG

ADAG
4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 4.7 / 5. Értékelések: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

Allergének

Mustár Tej

Mentes

Húsmentes Tojásmentes Gluténmentes

Hozzávalók

250 g fejes káposzta lereszelve
2 darab közepes répa lereszelve
1 darab zöld alma lereszelve
250 g majonéz
1 evőkanál tejföl
1 kis fej vöröshagyma lereszelve
1,5 evőkanál porcukor
1 evőkanál fehérbor ecet vagy citromlé
1 evőkanál mustár

bors

Elkészítés

1. A salátához először a káposztát, a répát és az almát keverjük össze egy nagy tálban.

2. Egy kisebb edényben a majonézt, a tejfölt, a vöröshagymát, a cukrot és az ecetet/vagy citromlét, a mustárt, a sót és borsot összekeverjük, majd a kész keveréket a káposztához adjuk.

3. Ha esetleg szükséges még sózzuk és borsozzuk.

4. Hűtőben lehűtjük.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!