Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Epres-mascarponés pohárkrém

Kezdőlap > Receptek > Desszert > Epres-mascarponés pohárkrém

2019. július 18. Szerző: Lázár Videó: Melinda

Ennél a desszertnél finomabbat és egyszerűbbet elképzelni sem tudok! Imádni fogod! De nem csak Te, az egész család megnyalja majd mind a tíz ujját ezután a finomság után. Vigyázz! Lehet, hogy ezután az eperszezon végéig követelni fogják.


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
20 perc

ADAG

ADAG
4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 5 / 5. Értékelések: 1

Allergének

Glutén Tej

Mentes

Húsmentes Tojásmentes

Hozzávalók

250 g mascarpone
100 g porcukor
1 citrom reszelt héja
fél rúd vanília belseje kikaparva
2 szál menta
150 g eper
100 g kekszmorzsa

Elkészítés

1. A mascarpone-t összekeverjük a porcukorral, a citrom reszelt héjával, a fél rúd vanília kikapart belsejével és az apróra vágott mentalevelekkel.

2. Az epret cikkekre vágjuk.

3. Egy kisebb tálka aljára rétegezzük a mascarponés krémet, a kekszmorzsát, a mascarponés krémet és az epercikkeket.

4. Mentalevelekkel díszítve tálaljuk.

Készítsük el együtt!

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra