Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Sajttal-sonkával töltött bundáskenyér

Avagy a bundáskenyér deluxe verzió. Kicsit macerásabb, de megéri. Nagyon finom a két kenyér között megolvadt sajt és sonka.


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
20 perc

ADAG

ADAG
1 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 4.3 / 5. Értékelések: 8

No votes so far! Be the first to rate this post.

Allergének

Glutén Tojás Tej

Mentes

Hozzáadott cukormentes

Hozzávalók

3 darab tojás
2 szelet rozskenyér
6 szelet Mozzarella sajt
3 szelet sonka
1 csipetnyi só
kevés olaj a sütéshez
zöldségek a tálaláshoz

Elkészítés

1. A tojásokat felütjük, megsózzuk, majd felverjük.

2. A felvert tojásba mártjuk, majd megforgatjuk a kenyérszeleteket, amelyekre ráhelyezzük a sajt és a sonka szeleteket is.

3. Ezután egymásra tesszük a kenyérszeleteket, majd előmelegített és beolajozott serpenyőben, oldalanként 4-4 percig sütjük.

4. Paradicsom- és paprikaszeletekkel tálaljuk.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!