Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Kelbimbó karácsonyfa

A kelbimbó karácsonyfát pillanatok alatt elkészítheted, és nemcsak finom, de látványos is. Kiváló körete lehet sülteknek, de előételnek is szuper választás.


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
30 perc

ADAG

ADAG
4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 4.2 / 5. Értékelések: 5

Mentes

Tojásmentes Gluténmentes Hozzáadott cukormentes Tejmentes

Hozzávalók

500 gramm kelbimbó
bacon szeletek

Elkészítés

1. A kelbimbót forró, lobogó vízben 2-3 percig főzünk.

2. A bacon szeleteket felcsíkozzuk.

3. A kelbimbókat egyesével betekerjük a bacon csíkokkal. Tipp: fogpiszkálóval segíthetünk, ha a bacon nem akar a kelbimbókon maradni.

4. 200 °C-on, 15-20 perc alatt készre sütjük.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra