Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Avokádóval töltött csirkecomb

Nagyon szeretem a hagyományos sült csirkecombot. De az avokádót is. Ez a recept minden kritériumnak megfelel: egészséges, pillanatok alatt összeállítható és nagyon finom. Avokádó rajongóknak kötelező!


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
1 óra 20 perc

ADAG

ADAG
4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Közepes

ÁR

ÁR
Közepes

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 3.9 / 5. Értékelések: 14

No votes so far! Be the first to rate this post.

Mentes

Tojásmentes Gluténmentes Hozzáadott cukormentes Tejmentes

Hozzávalók

4 darab bőrös csirkecomb
1 gerezd fokhagyma
1 csomag snidling
1 csomag petrezselyem
2 darab avokádó
étolaj

bors

Elkészítés

1. A csirkecombokat megmossuk, sózzuk, borsozzuk.

2. A csirke bőre alá betöltjük a petrezselyemmel és snidlinggel összekevert, apróra vágott avokádót, amit sóval, borssal és fokhagymával fűszerezünk.

3. 180-200 °C-os, előmelegített sütőben, alsó-felső sütési fokozaton, 40 percig alufóliával letakarva, majd anélkül (körülbelül 20 perc alatt) készre sütjük.

4. Bár ezek a combok az avokádó töltelék miatt nem kívánnak egyéb körítést, de azért egy kis quinoát vagy kuszkuszt el tudok képzelni még hozzá.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!