Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Kukoricaleves

Ismét egy leves, amihez nem kell különösebb főzőtudomány, nincs szükség különleges hozzávalókra, de mégis egy ízletes, laktató fogás. A gyerekek különösen szokták szeretni az édes íze miatt, de ha pattogatott kukoricával tálalod a vendégeidet is lenyűgözheted ezzel a levessel. Elvileg a hűtőben jó pár napig eláll, de a tapasztalat azt mutatja, hogy sosem jut el a hűtőig, az utolsó cseppig el szokott fogyni.


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
20 perc

ADAG

ADAG
6 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 4.5 / 5. Értékelések: 6

No votes so far! Be the first to rate this post.

Allergének

Tej

Mentes

Húsmentes Tojásmentes Gluténmentes

Hozzávalók

500 g mirelit vagy konzerv kukorica
3 dl víz
2 evőkanál barna cukor

bors
2 dl tejszín
2 evőkanál vaj

Hozzávalók a tálaláshoz:

pattogatott kukorica

Elkészítés

1. A kukoricát a vízzel és a fűszerekkel felforraljuk.

2. Miután felforrt, hozzáadjuk a tejszínt és a vajat.

3. Leturmixoljuk és átszűrjük.

4. Pattogatott kukoricával tálaljuk.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!