Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Pirított szendvics sertésszűzből

Egy egyszerű, gyorsan elkészíthető kaja, táborozáshoz, utazáshoz, kiránduláshoz, piknikre.


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
20 perc

ADAG

ADAG
4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 4.1 / 5. Értékelések: 8

No votes so far! Be the first to rate this post.

Allergének

Glutén

Mentes

Tojásmentes Hozzáadott cukormentes Tejmentes

Hozzávalók

250 g csíkokra vágott sertésszűz
50 g zsír
100 g csalamádé
100 g szeletekre vágott vöröshagyma
3 gerezd zúzott fokhagyma
1 mokkáskanál törött bors
1 teáskanál só
kenyérszeletek

Elkészítés

1. A zsíron megpirítjuk a csíkokra vágott sertésszüzet, hozzáadjuk a szeletekre vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a sót, a törött borst, és 10 perc alatt pirosra sütjük.

2. A kenyérszeletek közé rakjuk a hagymás, húsos ragut a kinyomkodott csalamádéval együtt.

3. Egy serpenyőben, kevés zsíron, súly alatt, oldalanként 3-3 percig sütjük a raguval és a csalamádéval betöltött kenyeret.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy értesülhess legfrissebb receptjeimről, workshopjaimról, rendezvényeimről és termékeimről!