Egy egyszerű, gyorsan elkészíthető kaja, táborozáshoz, utazáshoz, kiránduláshoz, piknikre.
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
20 perc
ADAG
4 adag
NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű
ÁR
Olcsó
Allergének
Mentes
250 g csíkokra vágott sertésszűz
50 g zsír
100 g csalamádé
100 g szeletekre vágott vöröshagyma
3 gerezd zúzott fokhagyma
1 mokkáskanál törött bors
1 teáskanál só
kenyérszeletek
1.
A zsíron megpirítjuk a csíkokra vágott sertésszüzet, hozzáadjuk a szeletekre vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a sót, a törött borst, és 10 perc alatt pirosra sütjük.
2.
A kenyérszeletek közé rakjuk a hagymás, húsos ragut a kinyomkodott csalamádéval együtt.
3.
Egy serpenyőben, kevés zsíron, súly alatt, oldalanként 3-3 percig sütjük a raguval és a csalamádéval betöltött kenyeret.