Főzz bátran, lendülettel, mert felszabadít és boldoggá tesz!
HU / EN

Pudingos guba

A mákos guba és a vanília puding egyenként is megállják a helyüket, de ha a két receptet összeolvasztjuk, az aztán a desszertek desszertje lesz. Már csak azért is mert két desszert van egy tányéron…


ELKÉSZÍTÉSI IDŐ

ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
15 perc

ADAG

ADAG
4 adag

NEHÉZSÉGI FOK

NEHÉZSÉGI FOK
Könnyű

ÁR

ÁR
Olcsó

Értékelés

Kattints egy csillagra az értékeléshez!

Átlag értékelés 5 / 5. Értékelések: 1

Allergének

Dióféle Glutén Tej

Mentes

Húsmentes Tojásmentes Hozzáadott cukormentes

Hozzávalók

6 darab kifli
2 csomag hidegen készülő vaníliás pudingpor
6 dl tej
4 evőkanál darált dió vagy mogyoró
4 evőkanál csokoládéforgács

Elkészítés

1. A kifliket felkarikázzuk, majd egy keverőtálba helyezzük.

2. A hidegen készülő pudingport a tejjel addig keverjük folyamatosan, amíg besűrűsödik (körülbelül 4 perc), ezután a felkarikázott kiflikre öntjük.

3. A pudingot és a kifli karikákat összekeverjük, majd rövid időre hűtőbe tesszük.

4. Tálaláskor megszórjuk darált dióval vagy mogyoróval, és csokoládéforgácsokkal díszítjük.

5. Tipp: A vaníliapuding helyett használhatunk csokoládé-, eper-, puncs pudingot is.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Vissza a Kezdőlapra