 
			Nem szeretnék hosszasan beszélni a grill és az én kapcsolatomról. Legyen elég annyi, hogy imádom a húst, imádom sütni, enni, és amikor csak tehetem, újabb és újabb recepteken agyalok és kísérletezek. Ez a pulykacomb recept is így született, és milyen jól sikerült!
							ELKÉSZÍTÉSI IDŐ
							2 óra
						
							ADAG
							4 adag
						
							NEHÉZSÉGI FOK
							Közepes
						
							ÁR
							Közepes
						
Mentes
 
							
						
							
							
								 
							
						
							
							
								 
							
						
							
							
								 
							
						
					4 darab pulykacomb		
1,5 dl BBQ szósz	
4 evőkanál olaj			
0,5 l víz
4 gerezd fokhagyma	
1 mokkáskanál fűszerpaprika
1 mokkáskanál kakukkfű levél
1 teáskanál őrölt fekete bors	
1 teáskanál só			
1 darab ujjnyi vastagra szeletel cukkini
1 darab ujjnyi vastagra szeletelt vöröshagyma
2 darab ujjnyi vastagra szeletelt paradicsom
0,5 dl olívaolaj
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 mokkáskanál só
1 citrom reszelt héja
1 csomag apróra vágott koriander
1. A pulykacombokat sóval, őrölt fekete borssal, fokhagymával és kész BBQ szósszal bedörzsöljük.
2. Megszórjuk fűszerpaprikával, és vastag peremű sütőtepsire helyezzük, kevés olajat öntünk alá, majd 180 °C-os sütőben elősütjük.
							3.
							10 perc elteltével 0,5 l vizet öntünk alá, és lefóliázzuk. 
						
4. 160 °C-os sütőben még 80 percig sütjük.
							5.
							Ezután kivesszük és hagyjuk kihűlni. 
						
6. Közben a BBQ mártást összekeverjük apróra vágott kakukkfűvel, és 2 evőkanál visszamaradt pecsenyelével.
7. A combok végét alufóliába tekerjük, majd a felhevített grillrácsra helyezzük.
8. Minden oldalról szép pirosra sütjük úgy, hogy a BBQ-pecsenyelés szósszal folyamatosan kenegetjük.
9. A felszeletelt zöldségeket ízesítés és fűszerezés nélkül meggrillezzük, majd az olajjal összekevert fűszeres lével rázzuk össze őket egy keverőtálban.
							10.
							Húsok mellé köretként, vagy önálló ételként is tálalhatjuk.