Padlizsán pástétom rozskenyérrel
30 perc
4 adag
Közepes
Nincs is finomabb a sült padlizsánnál, amit enyhén fokhagymázunk és fűszerezünk, majd a meleg, savanykás ízű rozskenyérre kenve tálalunk, és természetesen azonnal el is fogyasztjuk.
30 perc
4 adag
Közepes
Nincs is finomabb a sült padlizsánnál, amit enyhén fokhagymázunk és fűszerezünk, majd a meleg, savanykás ízű rozskenyérre kenve tálalunk, és természetesen azonnal el is fogyasztjuk.
35 perc
4 adag
Közepes
Ez a recept a húsvéti maradékok felhasználására született. Nem szeretek ételt kidobni, hiszek abban, hogy minden újra fel lehet, sőt fel is kell használni, amíg csak lehet. Természetesen, ha épp nem húsvét után olvasod a receptemet, a “maradék” szavaktól tekints el. Ez a fogás természetesen nem csak húsvét után készíthető el…
30 perc
4 adag
Könnyű
Szendvicskrém előre elkészítve, hűtőben tárolva, frissen kisütve – így mindig gyorsan, változatos ízű szendvicseket tudunk készíteni…
30 perc
4 adag
Könnyű
A kuszkuszlepény nemcsak egészséges, de finom is. Kísérletezzünk bátran a kuszkusszal, mert nagyon sokoldalú finomság. Én legtöbbször rizs helyettesítésére használom. (Semmi bajom a rizzsel, de szeretek variálni.)
20 perc
4 adag
Könnyű
Gyorsan és könnyen elkészíthetőek ezek a lepénykék, ráadásul nagyon finomak. Amikor a fiaim kicsik voltak, nagy kedvencük volt, gyakran készítettem nekik ebédre, uzsonnára, vacsorára, de volt olyan születésnapi bulijuk is, ahol ebből készítettem egy hatalmas tállal, és a lepények vitték a prímet.
25 perc
15 nyárs
Közepes
Isteni finom vacsora kevesebb mint fél óra alatt. Kell ennél több? Nekem nem nagyon, ha egy recept kevesebb mint 30 percet vesz igénybe, már nyert ügye van.
50 perc
10 darab
Könnyű
Nem telhet el nyár lángos nélkül. Az én kedvencem a sajtos-tejfölös lángos jó sok fokhagymával. Most megmutatom Nektek az én verziómat. Lángosozásra fel, és irány a strand!
2 óra
12 darab
Közepes
Ez a recept is Amerikából jött haza velem. Nagyon megszerettem ezért meg is tanultam elkészítene, ami egyáltalán nem nagy ördöngösség. Igazából egy különleges részlete van csak ennek a receptnek, mégpedig az, hogy a bageleket sütés előtt 2 percig szódabikarbónás vízben megfőzzük picit. Érdemes elkészíteni, szuper szendvicseket lehet belőle készíteni.
Alkoholmentes ital Alkoholtartalmú ital Balatoni nyár Bárány Borjú Camping sajt Csirke – Pulyka Desszert Előétel Eper Fácán Főétel Főzelék Főzzön a gyerek! Gluténmentes Gomba Grill/BBQ Gyümölcsös étel Hal és tengeri herkentyűk Házias ízek Hozzáadott cukormentes Húsmentes Húsvét Ital Kacsa - Liba Karácsony Kávé Kence Kenyér/Pékáru Köret Lazac Lázár Chef kedvencei Leves Mag- és gabonatej Marha Mediterrán ételek Nemzetközi konyha Nyúl Olcsó hozzávalók Recept lépésről lépésre Recept videóval Reggelik/Uzsonnák/Szendvicsek Rizses étel Saláta Sertés Smoothie Soós Tészta Spanyol konyha Szárnyas Tea Tejmentes Tejszív Tészta Thermomix Tojásmentes TV-ben főztük Ünnepi ételek Vadétel Whirlpool