Camping burger
20 perc
1 adag
Könnyű
Ennek a jó kis burger receptnek a különlegessége abban áll, hogy a húspogácsát Camping lapka sajttal töltöttem meg. Hogy hogy történt az eset, azt máris írom a receptben!
20 perc
1 adag
Könnyű
Ennek a jó kis burger receptnek a különlegessége abban áll, hogy a húspogácsát Camping lapka sajttal töltöttem meg. Hogy hogy történt az eset, azt máris írom a receptben!
45 perc
4 adag
Könnyű
Egy igazán könnyű húsvéti étel, amely előre is elkészíthető! Ez az étel kiválóan alkalmas nagyobb vendégsereg ellátására is, mert előző nap előkészíthető a töltött padlizsán és a szósz is. Ha egy napot áll betöltve a hűtőszekrényben, akkor egyébként még finomabb! Jó főzést, jó étvágyat mindenkinek!
1 óra 35 perc
4 adag
Közepes
A bárány pácolásához a tejet fokhagymával fogjuk ízesíteni. Ezt a típusú pácot más húsok pácolására is használhatjuk. Nagyon ízletes tud lenni az ugyanilyen módszerrel elkészített egészben hagyott, bőr nélküli csontos csirkemell, libamell vagy kacsamell is.
15 perc
2 adag
Könnyű
Igazi gyors, könnyű fogás ez. Előételnek, főételnek, ebédre, vacsorára egyaránt ajánlom. Mindig tartok a hűtőben egy dobozka haloumi sajtot, arra az esetre, ha gyorsan szeretnék valami könnyű, de laktató ételt készíteni. Gyorsan összedobod, megeszed és már mehetsz is tovább a dolgodra. Sok faksznit nem igényel, majd meglátod.
2 óra
4 adag
Közepes
Nem szeretnék hosszasan beszélni a grill és az én kapcsolatomról. Legyen elég annyi, hogy imádom a húst, imádom sütni, enni, és amikor csak tehetem, újabb és újabb recepteken agyalok és kísérletezek. Ez a pulykacomb recept is így született, és milyen jól sikerült!
1 óra 40 perc + érlelés
4 adag
Közepes
A grillezés a szívem csücske. Órákon át tudnék/tudok beszélni róla. Egyszerűen szerelmese vagyok a műfajnak. Néhány évvel ezelőtt részt vettem a Svédországban rendezett világbajnokságon. Az a pár nap felejthetetlen élményt nyújtott. Napokig grilleztünk, a világ minden tájáról érkeztek versenyzők. Ezt a receptet a belga csapat séfjétől könyörögtem el, miután megkóstoltam a húsukat. Hús és grill rajongóknak kötelező!
1 óra 30 perc
4 adag
Közepes
Húsimádók figyelem! Ettől az ételtől eldobjátok az agyatokat. Olyan végeredményt kapsz, amit jobb ha megosztasz másokkal is. Hívd át a szomszédokat, bár ha megérzik az illatokat, jönnek majd maguktól.
30 perc
2 adag
Könnyű
Villám desszert. Én akkor készítem leginkább, ha az otthonra vásárolt kalács már egy picit szikkadt, száraz. Sőt barackból is a kicsit már túlérettebbeket használom. Ha lehet, használjunk fel mindent még megromlás előtt, lehetőleg ne menjen semmi a kukába. Ez a desszert is így született, és milyen jól sikerült a mentő akcióm. Próbáljátok ki!
Alkoholmentes ital Alkoholtartalmú ital Balatoni nyár Bárány Borjú Camping sajt Csirke – Pulyka Desszert Előétel Eper Fácán Főétel Főzelék Főzzön a gyerek! Gluténmentes Gomba Grill/BBQ Gyümölcsös étel Hal és tengeri herkentyűk Házias ízek Hozzáadott cukormentes Húsmentes Húsvét Ital Kacsa - Liba Karácsony Kávé Kence Kenyér/Pékáru Köret Lazac Lázár Chef kedvencei Leves Mag- és gabonatej Marha Mediterrán ételek Nemzetközi konyha Nyúl Olcsó hozzávalók Recept lépésről lépésre Recept videóval Reggelik/Uzsonnák/Szendvicsek Rizses étel Saláta Sertés Smoothie Soós Tészta Spanyol konyha Szárnyas Tea Tejmentes Tejszív Tészta Thermomix Tojásmentes TV-ben főztük Ünnepi ételek Vadétel Whirlpool